Όλη η παρουσίαση της κ. Σκίκου για το i-Portunus. Πλούσια συζήτηση στη συνάντηση εργασίας στο Π. Φάληρο

Posted on Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, η συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας, με θέμα το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας καλλιτεχνών και επαγγελματιών του πολιτισμού, i-Portunus, στον φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος i-Portunus, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΦΛΟΙΣΒΟΣ, στο Δήμο Π. Φαλήρου (στο βήμα η κ. Ελ. Σκίκου)

Την κεντρική εισήγηση πραγματοποίησε η ειδική εμπειρογνώμονας της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG EAC), κ. Ελένη Σκίκου. Πατώντας στον σύνδεσμο θα μπορέσετε να διαβάσετε όλη την παρουσίαση της κ. Σκίκου

Η κ. Ελένη Σκίκου

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, από νωρίς το πρωί ήταν κατάμεστη. Δεκάδες καλλιτέχνες, επαγγελματίες του πολιτισμού καθώς και φορείς ήρθαν για να ενημερωθούν σχετικά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας i-Portunus.

Νωρίτερα, είχε χαιρετήσει η Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του ΥΠΠΟΑ και επικεφαλής του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας, κ. Ειρήνη Κομνηνού.

Η κ. Ειρήνη Κομνηνού

Η εκδήλωση έκλεισε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τη Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, κ. Μαρία Τρύφων.

Η κ. Μαρία Τρύφων (αριστερά) Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Π. Φαλήρου

Η ομάδα του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας, με την κ. Ελ. Σκίκου και την κ. Μ. Τρύφων