Προσκλήσεις 2022: Νέα σεμινάρια του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα - Ανακοινώσεις

Στη διεξαγωγή σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων για τις προσκλήσεις του Προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη/ Πολιτισμός προχωράει το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη 2021-2027/Πολιτισμός έχει πρόσφατα δημοσιεύσει τις βασικές προσκλήσεις του για το έτος 2022, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση για τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 5 Μαΐου 2022 και η πρόσκληση για την Κυκλοφορία των Ευρωπαϊκών Λογοτεχνικών Έργων (Λογοτεχνική Μετάφραση) μέχρι την 31η Μαΐου 2022.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των φορέων και των Διευθύνσεων και των Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τις νέες προσκλήσεις, καθώς και τις δυνατότητες συμμετοχής και χρηματοδότησης των πολιτιστικών και δημιουργικών οργανισμών της Ελλάδας από το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη, το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας διοργανώνει τα παρακάτω σεμινάρια:
(α) Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας
  1. Για Δημοσίου Υπαλλήλους που εργάζονται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα διοργανωθεί σεμινάριο την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 09.00-11.00 π.μ. Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο για τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας των Δημοσίων Υπαλλήλων, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ΕΔΩ.
  2. Για εκπροσώπους πολιτιστικών και δημιουργικών φορέων, καλλιτέχνες και επαγγελματίες του πολιτισμού, θα διοργανωθεί σεμινάριο την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.00-12.00 μ. Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο για τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας που απευθύνονται στους πολιτιστικούς και δημιουργικούς φορείς, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ΕΔΩ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

(β) Κυκλοφορία Ευρωπαϊκών Λογοτεχνικών Έργων (Λογοτεχνική Μετάφραση)

Την Τετάρτη 06 Απριλίου 2022 και ώρα 11.00 – 13.00, θα διοργανωθεί σεμινάριο ενημέρωσης για την πρόσκληση «Κυκλοφορία των Ευρωπαϊκών Λογοτεχνικών Έργων» (Λογοτεχνική Μετάφραση). Στο σεμινάριο αυτό τα στελέχη του Γραφείου θα παρουσιάσουν την πρόσκληση, τη φόρμα υποβολής αιτήσεων καθώς και σειρά λεπτομερειών που αφορούν στην αίτηση. Το σεμινάριο θα αφορά αποκλειστικά στελέχη και εκπροσώπους εκδοτικών οίκων, καθώς και στελέχη του ΥΠΠΟΑ με ενασχόληση στο λογοτεχνικό βιβλίο. Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ΕΔΩ.