Διαδικτυακά σεμινάρια του Γραφείου σε Άρτα και Γρεβενά!

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα - Ανακοινώσεις
Το Γραφείο «Δημιουργική Ευρώπη» Ελλάδας με χαρά σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει δύο διαδικτυακά σεμινάρια στην Άρτα (Πέμπτη 30 Μαρτίου, ώρα 10 π.μ.) και στα Γρεβενά (Παρασκευή 31 Μαρτίου, ώρα 10 π.μ.) με τίτλο: «Τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας και η δράση Culture Moves Europe».. Τα διαδικτυακά σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη 2021-2027».
Το σεμινάριο απευθύνεται, κυρίως, σε επαγγελματίες του πολιτισμού και πολιτιστικούς και δημιουργικούς φορείς των δύο πόλεων αλλά και των ευρύτερων περιοχών τους.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει την ικανότητα των φορέων από τα Γρεβενά να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις διαχείρισης και υλοποίησης πολιτιστικών έργων (projects) μέσω της αξιοποίησης ευρωπαϊκών πόρων.
Σε αυτό το πλαίσιο, δίνεται η δυνατότητα και για συμμετοχή από άλλες περιοχές της Ελλάδας, ώστε να δημιουργηθούν και πιθανές συνεργασίες.
  • Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο της Άρτας απαραίτητη είναι η προεγγραφή ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://forms.gle/gfjTUDMVc5Yf7ZDh6
  • Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο των Γρεβενών απαραίτητη είναι η προεγγραφή ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://forms.gle/ibw4GB1TXKb8P2nj8