ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ 2 & 3!!!«Matchmaking with Creative Europe»: σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα - Ανακοινώσεις

Αυτό το φθινόπωρο, τα Γραφεία Δημιουργική Ευρώπη 12 χωρών από ολόκληρη την ήπειρο ενώνουν τις προσπάθειές τους για τη δημιουργία νέων συνδέσεων μεταξύ πολιτιστικών και δημιουργικών εκπροσώπων. Σε μία περίοδο κατά την οποία οι προσωπικές συναντήσεις και τα ταξίδια είναι απαγορευτικά, ετοιμάσαμε τρεις διαδικτυακές εκδηλώσεις δικτύωσης, για όλους εσάς που επιθυμείτε να βρείτε διεθνείς συνεργάτες για τα μελλοντικά σας project.

 

Στο παραπάνω πλαίσιο, τα γραφεία Δημιουργική Ευρώπη από την Ουκρανία, την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Τυνησία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σουηδία, τη Σλοβενία, τη Φινλανδία, την Πορτογαλία, την Ουγγαρία, την Κροατία διοργανώνουν 3 συνεδρίες δικτύωσης με τίτλο «Matchmaking with Creative Europe», για εκπροσώπους του πολιτισμού και των δημιουργικών βιομηχανιών από τις παραπάνω αναφερθείσες χώρες. Κατά τη διάρκεια των δίωρων εκδηλώσεων δικτύωσης, κάθε συμμετέχων θα είναι σε θέση να συναντήσει υποψήφιους συνεργάτες για τα σχέδιά του, να στείλει την ιδέα του σε ξένους συναδέλφους, να ανταλλάξει εμπειρίες και προκλήσεις σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές.

 Οι 3 προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα ακολουθούν συγκεκριμένη θεματική εστίαση:

  • 13 Οκτωβρίου 11:00-13:00 (10:00-12:00 CET) «Ψηφιοποίηση στον πολιτισμό» (χωρίς παράταση)
  • 5 Νοεμβρίου 11:00-13:00 (10:00-12:00 CET) «Ισότητα των φύλων στις τέχνες» (Νέα προθεσμία εγγραφών, 19 Οκτωβρίου 2020)
  • 26 Νοεμβρίου 11:00-13:00 (10:00-12:00 CET) «Αειφορία στον πολιτισμό» Νέα προθεσμία εγγραφών, 19 Οκτωβρίου 2020)

 Με σκοπό την δίκαιη εκπροσώπηση όλων των χωρών, πρόκειται να επιλεγεί περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων από κάθε χώρα ανά θεματική ενότητα. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της ακόλουθης φόρμας αίτησης: https://forms.gle/wDXLkaExS13veVPJ7 (αγγλικά).

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

  • «Ψηφιοποίηση στον πολιτισμό»: 4 Οκτωβρίου 2020
  • «Ισότητα των φύλων στις τέχνες»: Νέα προθεσμία εγγραφών, 19 Οκτωβρίου 2020
  • «Αειφορία στον πολιτισμό: Νέα προθεσμία εγγραφών, 19 Οκτωβρίου 2020

Κριτήρια επιλογής θα αποτελέσουν το κίνητρο των αιτούντων να εργαστούν διεθνώς ενώ οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν στην αίτησή τους, τις ιδέες των project στα οποία επιθυμούν να εμπλέξουν διεθνείς εταίρους και την πρόθεσή τους για συνεργασία  με συναδέλφους από τις παραπάνω χώρες, σε ένα από τα 2 προγραμματισμένα θεματικά πεδία: ισότητα των φύλων στις τέχνες, αειφορία στον πολιτισμό.

Παρακαλείστε να υποβάλετε αίτηση μόνο εάν προτείνετε/αναζητάτε ένα project σε κάποιο από τα δύο θεματικά πεδία.

 Κάθε εκπρόσωπος του οργανισμού μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε μία συνεδρία δικτύωσης. Λάβετε υπόψη ότι ο αριθμός θέσεων για κάθε δίκτυο είναι αυστηρά περιορισμένος. Όλοι οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα επιλογής το αργότερο στις 23 Οκτωβρίου 2020.

Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται στα Αγγλικά χωρίς μετάφραση, είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του Δημιουργικού και Πολιτιστικού Τομέα που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να ενισχύσουν ευρωπαϊκές συνδέσεις, συνεργασίες και έργα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ced.greece@culture.gr