Ημερίδα με θέμα Δημιουργική Ευρώπη και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Η περιφερειακή διάσταση του πολιτισμού

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα - Ανακοινώσεις

Το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΔΣΕΕ) του ΥΠΠΟΑ  σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα  «Δημιουργική Ευρώπη και άλλα ευρωπαϊκά Προγράμματα. Η περιφερειακή διάσταση του πολιτισμού», στο συνεδριακό κέντρο Χρήστος Παλαιολόγος, στη Λιβαδειά, την Τετάρτη  27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 μεταξύ 10:00 και 13:00 τα μέλη του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας θα συναντηθούν στο χώρο του Παλιού Δημαρχείου με πολιτιστικούς και δημιουργικούς οργανισμούς για εξειδικευμένη ενημέρωση πάνω σε προτάσεις τους.

Πατήστε πάνω στο σύνδεσμο για να δείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας.

Η πόλη της Λιβαδειάς, εκτός από την πλούσια πολιτιστική της δραστηριότητα, συμμετέχει στο Διακρατικό Σχέδιο Συνεργασίας “Μνήμη του Νερού» το οποίο  υλοποιεί ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με πέντε ακόμη πόλεις της Ευρώπης (Στοκχόλμη, Λίμερικ, Γκόβαν, Οστάνδη και Γκτάνσκ) στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη 2014 – 2020». Η επιτυχία αυτή του Δήμου Λεβαδέων αποτελεί μία καλή αφορμή για τη γνωριμία των φορέων του τόπου με τα Προγράμματα τα οποία εκπροσωπούμε και προωθούμε, με άλλα Σχέδια Διακρατικής Συνεργασίας που έχουν πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη αλλά και με ευκαιρίες αξιοποίησης και ανάδειξης του τοπικού πολιτιστικού αποθέματος.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, πέραν του Προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη, θα εξεταστούν και οι ευκαιρίες χρηματοδότησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων  και από τα παρακάτω Ευρωπαϊκά Προγράμματα: Europe for Citizens, Horizon 2020, Erasmus+.

Για εγγραφές πατήστε εδώ ή συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα και αποστείλετέ τον στο ced.greece@culture.gr με τίτλο «Φόρμα εγγραφής για την Ημερίδα Δημιουργική Ευρώπη και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Η περιφερειακή διάσταση του πολιτισμό.

Όνομα Επώνυμο Φορέας Ιδιότητα Τηλέφωνο Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Βεβαίωση συμμετοχής Δηλώνω συμμετοχή για συνάντηση με μέλη του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη για εξειδικευμένη ενημέρωση

πάνω σε προτάσεις τους

Ημερομηνία: 28 Φεβρουαρίου 2019

Τόπος: Παλιό Δημαρχείο

Ώρα: 10:00 – 13:00