Εναρκτήρια εκδήλωση Perform Europe, για τις παραστατικές τέχνες: 28 Ιανουαρίου 2021

Posted on Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Τι θα γινόταν αν είχατε την ευκαιρία να επανασχεδιάσετε συλλογικά τις διεθνείς περιοδείες έργων παραστατικών τεχνών με πιο βιώσιμο, ισορροπημένο και χωρίς αποκλεισμούς τρόπο; Ετοιμαστείτε, είστε προσκεκλημένοι σε ένα ταξίδι 18 μηνών για να δοκιμάσετε, να συζητήσετε και να προτείνετε ένα νέο πρόγραμμα υποστήριξης για τις τέχνες του θεάματος: To Perform Europe!

To Perform Europe έχοντας ως τελικό στόχο τον σχεδιασμό μελλοντικών προγραμμάτων για τον τομέα των παραστατικών τεχνών, υποστηρίζει πειράματα με πιο βιώσιμους τρόπους διασυνοριακής – φυσικής και ψηφιακής – διανομής των παραστατικών τεχνών, στις 41 χώρες της Δημιουργικής Ευρώπης!

Το Perform Europe περιλαμβάνει τις παραστατικές τέχνες εκτός της μουσικής, όπως θέατρο, χορός, τσίρκο, μουσικό θέατρο και τέχνες του δρόμου.

Μείνετε συντονισμένοι και συμμετάσχετε στη  διαδικτυακή εναρκτήρια εκδήλωση του Perform Europe, στις 28 Ιανουαρίου 2021, και ώρα 15:00 (14:00 CET). Πρόκειται για ένα βασικό σημείο εκκίνησης για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τον τομέα γενικότερα, όπου θα παρουσιαστούν οι κατευθυντήριες αξίες και το όραμα του Perform Europe. Παράλληλα θα ενημερωθείτε για τη μελλοντική διαδικτυακή πλατφόρμα και για τις ευκαιρίες που θα προσφέρει στους επαγγελματίες του θεάματος από όλα τα υπόβαθρα και τους ορίζοντες.

Το Perform Europe ξεκινά με εσάς.

Γίνετε μέρος του μέλλοντος των περιοδειών των παραστατικών τεχνών.

Λάβετε μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Perform Europe, εδώ.