Διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Η Ψηφιοποίηση στον τομέα του Πολιτισμού και το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη»

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα - Ανακοινώσεις, Προσκλήσεις

Η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού / Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου,  διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Ψηφιοποίηση στον τομέα του Πολιτισμού και το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη», στις 18 Μαΐου 2017. στο πλαίσιο του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας(Μητροπόλεως 23, Αθήνα, Παλαιά έδρα του Instituto Cerbvantes Atenas).

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι χρηματοδοτικές δυνατότητες καθώς και οι προτεραιότητες του Προγράμματος, με ιδιαίτερη αναφορά στην ψηφιοποίηση. Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές ψηφιοποίησης στο πολιτιστικό πεδίο από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η ημερίδα συνιστά μία άριστη ευκαιρία δικτύωσης, χάρη στην παρουσία εκπροσώπων των Γραφείων Δημιουργική Ευρώπη Κύπρου, Ισπανίας και Σερβίας.

Ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας αποστέλλοντας συμπληρωμένο τον παρακάτω πίνακα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ced.greece[a]culture.gr.

Ονοματεπώνυμο
Φορέας
Τηλέφωνο και mail επικοινωνίας
 
 
 ​

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ!